Kocaman'dan ultimatom!  Ssst

Daha Kaliteli Hizmet İçin Lütfen Üye Olunuz...

ForumLike Yönetimi
Kocaman'dan ultimatom!  Ssst

Daha Kaliteli Hizmet İçin Lütfen Üye Olunuz...

ForumLike Yönetimi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
En son konular
» Üstteki Üyeye Lakap Tak
Kocaman'dan ultimatom!  Icon_minitimeC.tesi Şub. 11, 2012 9:06 pm tarafından Kripto

» Renkli Koordinat Belirleyici..[Kepen™]
Kocaman'dan ultimatom!  Icon_minitimeC.tesi Ağus. 14, 2010 8:07 am tarafından Kepen™

» DÜNYANIN EN UZUN KONUSU FORUMLİFE REKOR İSTİYOR!!!
Kocaman'dan ultimatom!  Icon_minitimeC.tesi Ağus. 14, 2010 7:01 am tarafından FiReMaNN

» Kepen-TV İLK ÇALIŞMAM [SADECE FORUMLİFE ÜYELERİNE xD]4 KB
Kocaman'dan ultimatom!  Icon_minitimeCuma Ağus. 13, 2010 2:11 pm tarafından Kepen™

» John Cena - Gilette Reklamı :) [HQ]
Kocaman'dan ultimatom!  Icon_minitimePerş. Ağus. 12, 2010 9:21 am tarafından FiReMaNN

» Chris Jericho - Sweet Chin Music
Kocaman'dan ultimatom!  Icon_minitimePerş. Ağus. 12, 2010 9:13 am tarafından FiReMaNN

» Chris Jericho Codebreaker On Edge - Wrestlemanıa 26 [HD]
Kocaman'dan ultimatom!  Icon_minitimePerş. Ağus. 12, 2010 9:11 am tarafından FiReMaNN

» John Cena © Big Show + Edge - F-U [HQ]
Kocaman'dan ultimatom!  Icon_minitimeÇarş. Ağus. 11, 2010 12:53 pm tarafından FiReMaNN

» Süper Boom Boom Drop [HD]
Kocaman'dan ultimatom!  Icon_minitimeÇarş. Ağus. 11, 2010 12:37 pm tarafından FiReMaNN

En iyi yollayıcılar
FiReMaNN
Kocaman'dan ultimatom!  Vote_lcapKocaman'dan ultimatom!  Voting_barKocaman'dan ultimatom!  Vote_rcap 
GhostRider
Kocaman'dan ultimatom!  Vote_lcapKocaman'dan ultimatom!  Voting_barKocaman'dan ultimatom!  Vote_rcap 
ShowTime
Kripto
ForumKing
VaTaN1sT
Genç Fenerli
ozgur5555ss55
Kepen™
ozgur555

Kocaman'dan ultimatom!

YazarMesaj
Kripto
Moderatör
Moderatör
Kripto

Yaş Yaş : 29
Mekan Mekan : YeRiN DiBiNDeN...
Doğum tarihi : 12/04/95
Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 56
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 06/02/10
Ruh Hali : 10

Kocaman'dan ultimatom!  Empty
MesajKonu: Kocaman'dan ultimatom!    Kocaman'dan ultimatom!  Icon_minitimePaz Tem. 18, 2010 3:45 pm

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 5-2 yenilgiyle biten Köln maçından sonra otelde oyuncularıyla toplantı yapacağını söylemişti !.. Kocaman dediğini de yaptı ve maçtan sonra otele döner dönmez futbolcularını toplantı salonuna aldı.

Özellikle Bilica, Önder, Kazım ve Semih'i eleştiren Kocaman'ın "Hayal kırıklığına uğradım. Sadece beni değil, herkesi hayal kırıklığına ugrattınız. Ben böyle isteksiz bir futbolu hayatım boyunca görmemiştim. Bir daha da görmek istemiyorum. Önümüzde Genk ve Galatasaray maçları var. Bu iki maç da artık çok önemli. Sizler için de birer sınav" dediği belirtildi.

Kocaman'ın transfer çalışmalarının da sürdüğünü hatırlatırken, "Sizlerin bu keyifsiz oyununuz sürerse aranızdan bazılarıyla yolarımızı ayırmak zorunda kalırız. Zaten yeni arkadaşlarınız da gelecek. Formayı da iyi olan giyecek. FC Köln maçı benim futbol hayatımda bir daha görmek istemediğim bir maç olarak kalacak. Aynı tutumunda devam etmekte inat edenlerle ise bir kez daha söylüyorum; yollarımız ayrılacak" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Fenerbahçe, Belçika kampında bugünü izinli olarak geçirecek. Sarı - Lacivertli takım hazırlık kampındaki dördüncü maçını yarın Genk'le oynayacak.

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, eski teknik direktörü Christoph Daum'un düzenlediği basın toplantısındaki sözlerine yazılı bir açıklama yaparak tepki gösterdi.

Kulübün internet sitesinden yapılan "Sayın Daum artık susmalıdır" başlıklı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sayın Daum artık kulübümüz ile bağlantısı olan biri değildir. Kendisi ile sözleşmesinin şartları yerine getirilerek anlaşmamız sonlandırılmıştır. Bu noktadan sonra gerek geçen sezon, gerekse önümüzdeki sezona ilişkin samimiyetten uzak yorumlarının kendisinde saklı kalması daha doğru olacaktır. Fenerbahçe Spor Kulübü için tek başarı şampiyonluktur. Sayın Daum kendisini başarılı görüyor olabilir, ancak kişinin kendisi hakkında bu şekilde değerlendirmeler yapması değil, aslen kamuoyunun yaptığı değerlendirmeler esastır. Buradan hareketle Sayın Daum’un artık daha fazla kulübümüz hakkında yorumlarda bulunmaması en doğrusu ve ahlaklı bir spor adamına yakışan davranış olacaktır. Sayın Daum’un benzer şekilde yorumlarına devam etmesi durumunda, kulübümüz de kendisine karşı cevap hakkını kullanacaktır"

http://www.forumlife.forum.st

Kocaman'dan ultimatom!
1 sayfadaki 1 sayfası