Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 5-2 yenilgiyle biten Köln maçından sonra otelde oyuncularıyla toplantı yapacağını söylemişti !.. Kocaman dediğini de yaptı ve maçtan sonra otele döner dönmez futbolcularını toplantı salonuna aldı.
Özellikle Bilica, Önder, Kazım ve Semih'i eleştiren Kocaman'ın "Hayal kırıklığına uğradım. Sadece beni değil, herkesi hayal kırıklığına ugrattınız. Ben böyle isteksiz bir futbolu hayatım boyunca görmemiştim. Bir daha da görmek istemiyorum. Önümüzde Genk ve Galatasaray maçları var. Bu iki maç da artık çok önemli. Sizler için de birer sınav" dediği belirtildi.
Kocaman'ın transfer çalışmalarının da sürdüğünü hatırlatırken, "Sizlerin bu keyifsiz oyununuz sürerse aranızdan bazılarıyla yolarımızı ayırmak zorunda kalırız. Zaten yeni arkadaşlarınız da gelecek. Formayı da iyi olan giyecek. FC Köln maçı benim futbol hayatımda bir daha görmek istemediğim bir maç olarak kalacak. Aynı tutumunda devam etmekte inat edenlerle ise bir kez daha söylüyorum; yollarımız ayrılacak" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Fenerbahçe, Belçika kampında bugünü izinli olarak geçirecek. Sarı - Lacivertli takım hazırlık kampındaki dördüncü maçını yarın Genk'le oynayacak.
Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, eski teknik direktörü Christoph Daum'un düzenlediği basın toplantısındaki sözlerine yazılı bir açıklama yaparak tepki gösterdi.
Kulübün internet sitesinden yapılan "Sayın Daum artık susmalıdır" başlıklı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Sayın Daum artık kulübümüz ile bağlantısı olan biri değildir. Kendisi ile sözleşmesinin şartları yerine getirilerek anlaşmamız sonlandırılmıştır. Bu noktadan sonra gerek geçen sezon, gerekse önümüzdeki sezona ilişkin samimiyetten uzak yorumlarının kendisinde saklı kalması daha doğru olacaktır. Fenerbahçe Spor Kulübü için tek başarı şampiyonluktur. Sayın Daum kendisini başarılı görüyor olabilir, ancak kişinin kendisi hakkında bu şekilde değerlendirmeler yapması değil, aslen kamuoyunun yaptığı değerlendirmeler esastır. Buradan hareketle Sayın Daum’un artık daha fazla kulübümüz hakkında yorumlarda bulunmaması en doğrusu ve ahlaklı bir spor adamına yakışan davranış olacaktır. Sayın Daum’un benzer şekilde yorumlarına devam etmesi durumunda, kulübümüz de kendisine karşı cevap hakkını kullanacaktır"