Beşiktaş'ın Real Madrid'den transfer etmesine rağmen henüz resmen açıklamadığı dünyaca ünlü yıldız Guti, İspanyol medyasına yaptığı açıklamada "Schuster olduğu için İstanbul'a gitmek istiyorum" dedi.
Guti, Beşiktaş'ın teklifini "iyiden de öte çok cazip" olarak değerlendirirken, transferinde son sözü 1 yıl daha sözleşmesi olan Real Madrid'in söyleyeceğini ifade etti. Beşiktaş'ın teklifinden ''heyecanlandığını'' vurgulayan Guti ''Beşiktaş'tan teklif aldığım doğru ve burası gitmek istediğim bir yer. Çünkü özellikle Schuster orada... Ancak bugün itibariyle ortada hiçbir şey yok. 25 Temmuz'da Real Madrid'e katılacağım ve kulübe gidip konuşmaya çalışacağım. Daha sonra ne olacak, neye karar vereceğiz göreceğiz'' ifadelerini kullandı.
Guti, ''Şu anda kendini Real Madrid'den çok Türkiye'ye mi yakın görüyorsun?'' sorusuna karşılık da ''Bunu söyleyemem, çünkü bilmiyorum. Real Madrid Spor Direktörü Jorge Valdano, Başkan Florentino Perez ve teknik direktör Mourinho ile konuşmak istiyorum. Daha sonra karar vereceğiz'' dedi.
Guti, ayrıca ''Ben rahatım. yazın tadını çıkartıyorum. 10 gün çabuk geçer, daha sonra geleceğim belli olur'' diye konuştu.
Guti, Raul'la ilgili bir soruya da "O da benimle aynı durumda. geleceğine karar vermek için zamana ihtiyaç duyuyor. hem Real Madrid hem de bizim için en iyi şey bekleyip görmek'' ifadelerini kullandı..
Bu arada Beşiktaş, A2 takımıyla yaptığı maçta 3-3 berabere kaldı. Golleri Fink (2) ve Nobre attı.