Los Angeles Lakers’ın yıldız oyuncusu Kobe Bryant, dizinden geçirdiği ameliyat sonrası antrenmanlara ara vermenin sıkıntısı içinde. Her yaz yoğun bir tempoda çalışmaya alışık Bryant, dinlenme sürecine alışmakta zorluk çektiğini söyledi. Sağ dizinden ameliyat olan Kobe Bryant, sakin bir yaz geçiriyor. Yıldız oyuncunun iyileşmek için dinlenmeye ihtiyacı var. Ancak Bryant kadar aktif bir sporcu için bu hiç de kolay değil.
Los Angeles Lakers’ın süper yıldızı bu hafta yerli NBA oyuncusu Yao Ming’den daha fazla formasının satıldığı Çin’e gitti. Bryant, China Daily gazetesine verdiği röportajda dinlenmekte ne kadar zorlandığını anlattı.
Yıldız basketbolcu, “sürekli çalışmaya ve kendimi zorlamaya alışkınım. Bu yaz kendim için en iyi antrenmanı yaptım. Yani hiçbir şey yapmadım. Bedenin de dinlenmeye ihtiyacı var. Sakatlığımı atlatmalıyım. Yeniden şarj olup yeni sezona hazırlanmalıyım. Bu, birçok açıdan benim için en zor antrenman” diye konuştu.
Bryant, sağ dizinden 3. kez ameliyat olmasına karşın yeni sezonda Los Langeles Lakers ile 6. kez şampiyonluğa ulaşacağı konusunda hayranlarına söz verdi. Şimdiden Miami Heat’in süper üçlüsü Dwyane Wade - Lebron James ve Chris Bosh’u yenmeyi aklına koyan Bryant, “benim için en büyük motivasyon kaynağı, yeni bir şampiyonluk yüzüğü takmak” ifadelerini kullandı.
31 yaşındaki basketbolcu gelecek planlarından da bahsetti ve oyunculuk kariyerine nokta koyduktan sonra koçluk yapmayı hiç düşünmediğini söyledi.